SUPER CENA
Seznam želja

Backbone One - mobil gaming kontroler - lightning priključek (BB-02-B-X)

Mobile
81,89
Cena z DDV-jem
 • ID izdelka
  200210459
 • Dostava
  Ni na zalogi
 • Zaloga
  Ni na zalogi
 • Datum izida
  17.05.2024
 • Uradna tovarniška garancija
  1 leto

Backbone One - mobil gaming kontroler - lightning priključek (BB-02-B-X) Opis

Backbone One vaš telefon spremeni v popolno igralno konzolo. Vstavite svoj telefon in igrajte katero koli igro ali storitev, ki podpira krmilnike, vključno z GeForce NOW, Apple Arcade, ali celo pretakajte neposredno iz PlayStationa s PS Remote Play in računalnika s Steam Link.

V nekaj sekundah odkrijte nov svet vrhunskih iger. Igrajte katero koli igro, ki jo podpira krmilnik, z odzivnimi analognimi sprožilci, otipljivimi gumbi in igralno palčko, ki jo je mogoče klikniti, za vrhunsko izkušnjo mobilnega igranja. Nizka zakasnitev, prehodno polnjenje in 3,5 mm priključek za slušalke. Priključite ga lahko na vrata Lightning vašega iPhone-a za izjemno odzivno igranje.

Aplikacija Backbone združuje vašo knjižnico vsebin in storitve pretakanja iger v preprostejšo uporabniško izkušnjo. Backbone Subscription Trial: Odklenite 20 funkcij aplikacije, ugodnosti in nagrad v igri. Za igranje s krmilnikom Backbone One NI potrebna naročnina na Backbone. Brezplačna aplikacija vključuje brezplačne posodobitve vdelane programske opreme in funkcije za upravljanje krmilnika.

Zasnovan v sodelovanju s PlayStation in navdihnjen s krmilnikom PS5 DualSense. Vključuje posebne integracije s PlayStation® in aplikacijo PlayStation, na primer lahko igrate igre za PS4 in PS5 na vaši mobilni napravi s PS Remote Play. Igre lahko celo na daljavo namestite na svojo konzolo, da jih igrate pozneje. Backbone One je popoln način za razširitev in izboljšanje vaše igralne izkušnje PlayStation!

Tedenske akcije