Seznam želja

Logitech G923 Trueforce, USB (PC/PS5/PS4)

PS5
PS4
PC
309,59
Cena z DDV-jem
 • ID izdelka
  200199626
 • Dostava
  Na zalogi
 • Zaloga
  Na zalogi
 • Datum izida
  16.11.2022
 • Garancija
  2 leti

Logitech G923 Trueforce, USB (PC/PS5/PS4) Opis

Volan Logitech Gaming G923 Trueforce je odlicen gamerski pripomocek za zagrizene sobne dirkace. Volan je namenjen igranju iger na osebnem racunalniku ter na igralni konzoli PlayStation 4 ali PlayStation 5. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo in se na dirkališcu preizkusite z odlicnim G923 volanom.

Realisticna sila povratnega vibra ucinka
Logitech G923 Driving Force je zasnovan s silo povratnega vibra ucinka ponuja neverjetni realizem. Zacutite vsak kamencek in prestavo. Tako lahko obcutite zanašanje v ovinku in prekrmiljenje pri izvajanju voznih manevrov, izgubo oprijema in še vec. S spiralnimi zobniki, ki so zasnovani po vzoru pravih zobnikov, ki se uporabljajo v sistemih za prenos moc in v avtomobilih, je obracanje volana izredno gladko, tiho in natancno. Proti-zracna oprema omogoca natancno krmiljenje volana in pedal za boljši nadzor.

TRUEFORCE - simulacija naslednje generacije
Najnovejša inovacija v tehnologiji povratnih informacij sile se neposredno poveže s simulatorji in fiziko v igri, da ustvari maksimalno realnost v realnem casu. Frekvencni razpon povratnih informacij se poveca tudi za dramaticno izboljšane podrobnosti in realizem v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Vecina volanov namrec deluje na 20 let stari tehnologiji, kjer so vibracije in sile narejene na podlagi razlicnih predhodno narejenih profilov
Polling rate: 1000/sekundo
TRUEFORCE podpira: GRID, ASSETO CORSA COMPETIZIONE, iRacing, Gran Turismo, Snow Runner, Dirt Rally 2.0

MOTORCEL S SKLENJENO ZANKO
Pravi tok pomeni pravi navor. Napredna vdelana programska oprema G923 spremlja ves tok, ki tece skozi kolesne motorje, in nenehno prilagaja napetost tako, da ustreza rezultatom fizike igre. S preseganjem privzetih nastavitev G923 prinaša visoko natancnost in neverjeten realizem.


PROGRESIVNA BREMZA
Vecja odzivnost in natacnost. Progresivna vzmet posnema delovanje zavornega sistema za resnicno dirkaško izkušnjo.

VGRAJEN LED KAZALNIK VRTLJAJEV
Vgrajene LED barvne diode prikazujejo višino vrtljajev v podprtih igrah


MATERIALI:
VOLAN
aluminij, rocno šivano usnje, volanski drog iz jekla
prestavne rocice iz brušenega nerjavecega jekla
PEDALKE:
brušeno nerjavece jeklo

Tedenske akcije