Nalaganje...
Seznam želja

EA Sports FC 24

PS4
29,59
Cena z DDV-jem
 • ID izdelka
  200205391
 • Dostava
  p
  Ni na zalogi
 • Zaloga
  Ni na zalogi
 • Datum izida
  29.09.2023
 • verified_userStarostna omejitev
  PEGI 3+

EA Sports FC 24 Opis

EA SPORTS FC™ 24 začenja novo obdobje v najuspešnejši seriji športnih iger na svetu. S to izdajo je nogometna igra EA SPORTS popolnoma prenovljena, vendar ohranja vse, zaradi česar je bila serija odlična. FC™ 24 vsebuje več kot 19.000 uradno licenciranih igralcev, več kot 700 nogometnih ekip in več kot 30 popolnih lig, med katerimi lahko izbirate, za najbolj poglobljeno virtualno nogometno izkušnjo doslej.

Približajte si igro s tremi povsem novimi tehnologijami, ki skupaj postavljajo EA SPORTS FC™ 24 nad vse prejšnje nogometne igre. Poleg revolucionarnega novega grafičnega pogona Frostbite™, HyperMotionV in PlayStyles zagotavljata najbolj realistično akcijo doslej.

Nova tehnologija HyperMotionV dobesedno prenaša resnično gibanje na zaslon. Animacije poustvarja na podlagi volumetričnih podatkov več kot 180 pravih nogometašev in nogometašic ter tako popolnoma posnema gibe resničnih igralcev. Tehnologija PlayStyles lahko na podlagi podatkov Opta modelira gibanje, spretnosti in lastnosti vsakega igralca, kar omogoča, da se vsak igralec v virtualnem prostoru obnaša tako kot v resničnem življenju.

Izboljšani pogon Frostbite™ oživlja priljubljene igre na svetu z novo ravnjo realizma. Podrobnejši igralci, stadioni, občinstvo in predstavitev, ki z neverjetno grafiko in zvokom konkurira televizijskim prenosom. Še nikoli niste bili na tako epskih in atmosferičnih nogometnih tekmah!

Poleg že znanih, tradicionalnih načinov igranja se v EA SPORTS FC™ 24 prvič pojavi povsem nov način Ultimate Team™ Evolutions, ki vam ponuja nove načine, kako sestaviti svojo sanjsko ekipo. Zdaj lahko izbirate tako med ženskimi kot moškimi igralkami in si zagotovite najboljše med najboljšimi, da pridete na vrh nogometnega sveta! Ustvarite svojo zgodbo v načinih Manager in Player Career ter se pridružite prijateljem ne glede na platformo s popolno podporo za navzkrižno igranje v načinih igre Club in VOLTA FOOTBALL™.

EA SPORTS FC™ 24 je naslednje poglavje in še bolj vznemirljiva, inovativna prihodnost nogometnih iger.

Tedenske akcije