Digitalnih bonov žal ni možno uveljavljati pri nas!

SUPER CENA
Seznam želja

GRID Legends

PS4
23,89
Cena z DDV-jem
 • Dostava
  Na zalogi
 • Zaloga
  Na zalogi
 • Datum izida
  25.02.2022
 • verified_userStarostna omejitev
  PEGI 7+

GRID Legends Opis

Prevzemite glavno vlogo v napeti dirkalni zgodbi, ki jo oživi prvovrstna igralska zasedba, ki vključuje Ncutija Gatwo, v prelomni produkciji razširjene resničnosti. V tem dokumentarcu, ki zajame prav vsak trenutek, se boste soočili se z ognjenimi osebnostmi, politiko v garaži, dramo na dirkališču in slavno ekipo Ravenwest Motorsport.

Dirkajte, nadgradite in prilagodite vsak posamezni avtomobil v največjem naboru niza GRID doslej – od klasičnih touring avtomobilov, do avtomobilov z enim sedežem in velikih tovornjakov. Tekmujte na več kot 130 progah, ki vključujejo resnična dirkališča, kot so Brands Hatch in Indianapolis, zgodovinska prizorišča GRID in nove lokacije, kot so London in Strada Alpina – še veliko več jih bo predstavljenih.

Ustvarite ultimativni dogodek GRID iz sanjskih driftov, dirke Eliminator med več razredi in dogodke za električne avtomobile. Premešajte pogoje in se odpravite na splet ter izzovite igralce k tekmovanju v edinstveni dirki ali pa pobrskajte po dogodkih po meri drugih igralcev.

Tedenske akcije