Seznam želja

FIFA 22

Xbox Series
25,29
Cena z DDV-jem
 • ID izdelka
  200145580
 • Dostava
  Ni na zalogi
 • Zaloga
  Ni na zalogi
 • Datum izida
  01.10.2021
 • verified_userStarostna omejitev
  PEGI 3+

FIFA 22 Opis

EA SPORTS FIFA 22 izboljšuje igro z novo generacijo tehnologije HyperMotion, ki jo omogoča Football.
V EA SPORTS™ FIFA 22 je vsak trenutek na igrišču izboljšan s tehnologijo HyperMotion, ki je zasnovana za nadzor moči PlayStation 5. Z integracijo naprednega snemanja za 11 proti 11 in strojnega učenja HyperMotion je zagotavljena v realnem času in v realnem vremenu od profesionalnih nogometašev na razburljivih tekmah, da bi FIFA 22 postala najbolj realistična, odzivna in tekoča igra v zgodovini iger FIFA.
Klasični načini igre so spet v novi sezoni inovacije: ustvarite svoj klub v načinu kariere, osvojite nagrade za svoje ulične spretnosti s preoblikovanim načinom VOLTA FOOTBALL in z novimi FIFA Ultimate Team Heroes se boste počutili še bolj nostalgični.
Tehnologija iger HyperMotion: popolnoma nova za EA SPORTS FIFA in izključno na konzolah naslednje generacije, tehnologija HyperMotion prvič v zgodovini združuje dve novi tehnologiji in izboljšujeta nogometno igro.

Napredno snemanje tekem za 11 proti 11: Xsens suits vam omogočajo snemanje gibanja 22 profesionalnih nogometašev, ki prvič igrajo na razburljivi tekmi. Količina podatkov o gibanju resničnih ljudi omogoča gibanje posameznikov in ekip v FIFA 22.

Strojno učenje: z učenjem z 8,7 milijona sličic iz naprednega snemanja tekem, najsodobnejši in lastniški algoritem ML-Flow vpiše nove animacije v realnem času, da igralcem omogoči boljše prilagajanje koraka, ko se približujejo žogi.

Tedenske akcije