Seznam želja

Xbox Series S 512 GB + Diablo IV

Xbox Series
382,19
Cena z DDV-jem
 • ID izdelka
  200204970
 • Dostava
  Pod dostavo
 • Zaloga
  Pod dostavo
 • Datum izida
  06.06.2023
 • Uradna Microsoft garancija
  2 leti

Xbox Series S 512 GB + Diablo IV Opis

Xbox series S: Microsoftova konzola naslednje generacije, Xbox Series S, ponuja pravo izkušnjo next-gen v neverjetno majhni velikosti! V kompletu z belo osnovno barvo in belim kontrolerjem. Xbox Series S je digitalna konzola skoraj 60 % manjša od Xbox Series X, a zasnovana za podobno zmogljivost.

Xbox Series S temelji na isti arhitekturi AMD Zen 2 in RDNA 2, ki tvori hrbtenico vseh konzol naslednje generacije. Izjemno hiter procesor in arhitektura Xbox Velocity ter neverjetno hiter SSD zagotavljata, da se igre nalagajo in izvajajo enako hitro kot pri Series X. Tako je z ločljivostjo 1080p ali 1440p v igrah, ki to podpirajo, na voljo do 120 fps!

Xbox Series S je popolnoma digitalna konzola, torej nima diskovnega pogona, lahko pa z njo izkoristite vse prednosti digitalnih iger in članstva Xbox Game Pass! Igrajte z zmogljivostjo naslednje generacije, pretakajte video v 4K in uživajte v vseh izboljšavah Xbox naslednje generacije.

Zahvaljujoč SSD-ju v konzolah Xbox Series S in X je preklapljanje med igrami takojšnja in lahko nadaljujete tam, kjer ste končali. Stanje igre se shrani neposredno na SSD, tako da tudi po posodobitvi ali ponovnem zagonu konzole ostane in se lahko takoj nadaljuje.

S funkcijo Smart Delivery, ki jo ponuja Xbox Live, morate igro kupiti samo enkrat in vedno lahko samodejno prenesete različico, ki je najbolje optimizirana za vašo konzolo. Ne glede na to, ali igrate na konzoli Xbox One, Xbox One X, Series S ali Series X, ste lahko prepričani.

Zmogljivost naslednje generacije v najmanjši konzoli Xbox doslej!

Tedenske akcije