Seznam želja

Xbox Series S 512 GB + Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Series
301,79
Cena z DDV-jem
 • ID izdelka
  200208213
 • Dostava
  Pri dobavitelju
 • Zaloga
  Pri dobavitelju
 • Datum izida
  31.10.2023
 • Uradna Microsoft garancija
  2 leti

Xbox Series S 512 GB + Xbox Game Pass Ultimate Opis


Xbox series S: Microsoftova konzola naslednje generacije, Xbox Series S, ponuja pravo izkušnjo next-gen v neverjetno majhni velikosti! V kompletu z belo osnovno barvo in belim kontrolerjem. Xbox Series S je digitalna konzola skoraj 60 % manjša od Xbox Series X, a zasnovana za podobno zmogljivost.

Xbox Series S temelji na isti arhitekturi AMD Zen 2 in RDNA 2, ki tvori hrbtenico vseh konzol naslednje generacije. Izjemno hiter procesor in arhitektura Xbox Velocity ter neverjetno hiter SSD zagotavljata, da se igre nalagajo in izvajajo enako hitro kot pri Series X. Tako je z ločljivostjo 1080p ali 1440p v igrah, ki to podpirajo, na voljo do 120 fps!

Xbox Series S je popolnoma digitalna konzola, torej nima diskovnega pogona, lahko pa z njo izkoristite vse prednosti digitalnih iger in članstva Xbox Game Pass! Igrajte z zmogljivostjo naslednje generacije, pretakajte video v 4K in uživajte v vseh izboljšavah Xbox naslednje generacije.

Zahvaljujoč SSD-ju v konzolah Xbox Series S in X je preklapljanje med igrami takojšnja in lahko nadaljujete tam, kjer ste končali. Stanje igre se shrani neposredno na SSD, tako da tudi po posodobitvi ali ponovnem zagonu konzole ostane in se lahko takoj nadaljuje.

S funkcijo Smart Delivery, ki jo ponuja Xbox Live, morate igro kupiti samo enkrat in vedno lahko samodejno prenesete različico, ki je najbolje optimizirana za vašo konzolo. Ne glede na to, ali igrate na konzoli Xbox One, Xbox One X, Series S ali Series X, ste lahko prepričani.

Zmogljivost naslednje generacije v najmanjši konzoli Xbox doslej!

Tedenske akcije