-11%
Seznam želja

Xbox Series X 1TB

Xbox Series
541,89 €
483,99
Cena z DDV-jem
 • ID izdelka
  200123076
 • Dostava
  Na zalogi
 • Zaloga
  Na zalogi
 • Datum izida
  01.01.2020
 • verified_userStarostna omejitev
  PEGI 3+
 • Uradna Microsoft garancija
  2 leti

Xbox Series X 1TB Opis

Xbox Series X: Namen Xbox Series X je igranje z ločljivostjo 4K in hitrostjo osveževanja 60 fps, podpira pa tudi 120 fps, tako da lahko tudi najhitrejše tekmovalne (eSports) igre tečejo z največjo hitrostjo. Arhitektura Xbox Velocity, ki jo je razvil Microsoft, združuje elemente hitre strojne opreme in optimizacijo programske opreme, da zagotovi, da igre delujejo z najvišjo možno zmogljivostjo in skrajšajo čas nalaganja.

Kontroler Xbox Series X, ki je združljiv tudi s konzolami Xbox One, je dobil novo obliko, a v osnovi enako funkcionalnost. Oblika krmilnika se še bolje prilega roki. Namenski gumb Share na krmilniku zagotavlja, da lahko najboljše trenutke kadar koli delite s prijatelji. S še nižjim odzivnim časom brezžičnega protokola so igre bolj odzivne, z vgrajeno povezavo Bluetooth pa ga je mogoče preprosto združiti s katerim koli računalnikom z operacijskim sistemom Windows 10 ali katero koli mobilno napravo.

S funkcijo Quick Resume je mogoče skoraj takoj preklapljati med več igrami v suspendiranem stanju, tako da vam sploh ni treba čakati, da se naložijo! Zahvaljujoč SSD-ju v konzolah Xbox Series S in X je preklapljanje med igrami takojšnje in lahko nadaljujete tam, kjer ste končali. Stanje igre se shrani neposredno na SSD, tako da tudi po posodobitvi ali ponovnem zagonu konzole se lahko takoj nadaljuje


Specifikacije

Tehnični podatki
Vrsta optičnega pogonaUltra HD Blu-Ray
Tip pomnilnikaSSD
Izvedba
Velikost pomnilnika1TB

Tedenske akcije