Seznam želja

Xbox Series X 1TB + paket Starfield

Xbox Series
598,19
Cena z DDV-jem
 • ID izdelka
  200206470
 • Dostava
  Pri dobavitelju
 • Zaloga
  Pri dobavitelju
 • Datum izida
  06.09.2023
 • Uradna Microsoft garancija
  2 leti

Xbox Series X 1TB + paket Starfield Opis

Xbox Series X je četrta generacija Microsoftove konzole, ki postavlja nove standarde na področju moči, hitrosti in združljivosti. Z najnovejšo arhitekturo AMD Zen 2 CPU in RDNA 2 GPU, bliskovito hitrimi SSD in novimi programskimi rešitvami je serija X najzmogljivejša in najhitrejša konzola Xbox doslej.
V skladu z novimi trendi Xbox Series X podpira tudi strojno pospešen raytracing, s katerim je mogoče upodobiti bolj realistične poudarke, sence in odseve kot kdaj koli prej. Konzola je zasnovana za poganjanje iger v ločljivosti 4K s hitrostjo 60 sličic na sekundo, podpira pa tudi 120 sličic na sekundo, zato lahko tudi najhitrejše tekmovalne (e-športne) igre poganjate z največjo hitrostjo. Arhitektura Xbox Velocity Architecture, ki jo je razvil Microsoft, združuje hitre strojne elemente z optimizacijo programske opreme, kar omogoča, da igre delujejo z najvišjo zmogljivostjo in skrajšajo čas nalaganja.

Krmilnik Xbox Series X ima bolj izpopolnjeno obliko, vendar v bistvu enako funkcionalnost in je združljiv s konzolami Xbox One. Oblika kontrolerja se še bolje prilega roki, njegovi teksturirani gumbi in sprožilci z izboklinami pa zagotavljajo varnejši oprijem. S posebnim gumbom Share na kontrolerju lahko kadar koli delite svoje najboljše trenutke s prijatelji. S še krajšim odzivnim časom brezžičnega protokola so igre bolj odzivne in igrane, vgrajena povezljivost Bluetooth pa omogoča enostavno povezovanje s katerim koli računalnikom ali mobilno napravo s sistemom Windows 10.

Xbox Series X ponuja združljivost brez primere z vsemi igrami za Xbox One (ki ne zahtevajo Kinecta) ter vsemi nazaj združljivimi naslovi za Xbox 360 in Original Xbox, zato lahko na eni konzoli igrate igre štirih generacij.

S funkcijo Quick Resume lahko med več odloženimi igrami preklapljate skoraj takoj, tako da vam sploh ni treba čakati, da se naložijo! Zahvaljujoč SSD na konzolah Xbox Series S in X je preklapljanje med igrami takojšnje in lahko nadaljujete tam, kjer ste končali. Stanje iger je shranjeno neposredno na SSD, zato se tudi po osvežitvi ali ponovnem zagonu konzole igre ohranijo in jih lahko takoj nadaljujete.

S pametno dostavo Xbox Live morate igro kupiti le enkrat, pri čemer se vedno samodejno prenese različica, ki je najbolje optimizirana za vašo konzolo. Ne glede na to, ali igrate na konzoli Xbox One, Xbox One X, Series S ali Series X, ste lahko prepričani, da igrate pravo različico, poleg tega pa je različica za naslednjo generacijo brezplačna, tako da za različice naslednje generacije ni treba doplačati.


Igra Starfield je obsežen projekt, zgrajen na Bethesdinem novem grafičnem pogonu Creation Engine 2, in je prava vizualna paša za oči naslednje generacije. Sedite v pilotsko kabino svoje vesoljske ladje in nebo je meja. Raziskujte vznemirljive in nevarne svetove v podrobnostih brez primere. Vesoljsko potovanje ni brez nevarnosti, zapleteni sistemi RPG v igri pa zagotavljajo, da je razvoj vašega lika, opreme in vesoljske ladje vedno razburljiv in spodbuden. Gre za popolnoma enogralsko pustolovščino, ki je namenjena raziskovanju, akciji in čudenju vesolja.

To je začetek končnega potovanja človeštva. Svet zvezd vas že čaka.Starfield je prva povsem nova igra legendarnega studia Bethesda Game Studios (Elder Scrolls, Fallout) po več kot 25 letih. Novi izdelek večkrat nagrajene ekipe je obsežna igra vlog za enega igralca naslednje generacije, ki se dogaja med zvezdami in na še nikoli videnih razburljivih svetovih. Ustvarite poljubno število likov, svobodno raziskujte galaksijo in se podajte na epsko pustolovščino v iskanju odgovora na največjo skrivnost človeštva.

Tedenske akcije